Werkwijze

Richten
Bij Wecontact geldt kwaliteit boven kwantiteit. We maken alleen kwalitatieve afspraken met prospects, potentiële- en bestaande klanten. Hoe we dat doen? We maken eerst een uitgebreide doelgroepanalyse, waardoor we slimmer en efficiënter de juiste doelgroep kunnen benaderen.

Inrichten
We formuleren samen met jou een heldere doelstelling, een solide actieplan en een tijdsplan. Als alles is goedgekeurd door jou, kan ons werk beginnen. Wij nemen contact op uit jouw naam en zijn dus jouw visitekaartje. Daarom zorgen we altijd dat je precies weet op welke manier wij dat doen. Tussentijdse change-of-plans? Geen probleem! Wij denken met je mee en passen het actieplan aan.

Verrichten
Wecontact maakt contact door alle communicatiemiddelen in te zetten die passen bij jouw bedrijf. Dat kan telefonisch, door het versturen van directe mailcampagnes, mailing via de post, online adverteren of een fysiek bezoek door een personal sales assistent. Wij doen voor jouw bedrijf wat jij wilt dat we doen, en uiteraard denken we met je mee over de beste manieren.

Wil je meer weten over de werkwijze van Wecontact? Laat ons contact met je opnemen door hier je gegevens achter te laten.

bekijk onze diensten
Graag met ons in contact komen?

Neem vrijblijvend contact met ons op